Kabelgootsysteem

Het aluminium kabelgootsysteem van PcP is goedgekeurd en ontwikkeld in samenwerking met de Deense Spoorwegen.

Het systeem wordt geproduceerd in Denemarken.

Het aluminium kabelgootsysteem wordt toegepast voor de bekabeling van electrische- en niet-electrische spoorlijnen. De kabelgoten zijn gemaakt van aluminium dat resistent is tegen zeewater en van extra sterk gegalvaniseerd staal – onderhoudsvrij, antidiefstal en gemakkelijk te installeren. Een goed alternatief voor beton- en plastic kabelgoten.

Aluminium kabelgootsysteem is goedgekeurd en ontwikkeld door de Deense Spoorwegen.   Kabelgoot voor de bekabeling van bestaande en nieuwe spoorlijnen.
     
Kabelgoten worden gemonteerd op houders voor de afwatering.   Kabelgootsysteem uit aluminium

© PcP.

 

Volledige afwatering

Aluminium kabelgoten worden gemonteerd met een tussenruimte van 100mm tussen de stenen en de onderste hoek van de goot. Regenwater en dode bladeren kunnen er vrij onderdoor. Het systeem is een goed alternatief voor kunststof- en betongoten waar dode bladeren zich ophopen en regenwater de spoorlijn ondermijnt.

Spoorlijnen met hogesnelheidstreinen

Het aluminium kabelgootsysteem wordt gebruikt voor zowel bestaande als nieuwe spoorlijnen. De bevestigingslussen kunnen zowel op de grond als op de dam gemonteerd worden.

Stel een vraag


PcP. Nederland - Facebook   PcP. Nederland - Twitter   PcP. - LinkedIn          Bezoek onze online webshop  Ga Naar Webshop Bottom

PcP. Nederland B.V.    ·   Havendijk 21   ·   4731 TA Oudenbosch   ·   Tel: 0165 315300   ·   Fax: 0165 317980   ·   Email: info@pcpbv.nl   ·   

PF Logo White