Projecten – Roosters en traptreden

PcP. biedt vaak voor roosters en traptreden totaaloplossingen. Ons standaard assortiment en speciale producten kunnen aan iedere constructie aangepast worden – In het menu aan de linkerkant vindt u steeds inspiratie en kunt u de geselecteerde projecten van PcP. bekijken.

De oplossingen van PcP. zijn gebaseerd op de filosofie van toegevoegde waarde. Iedere medewerker is gespecialiseerd op zijn gebied – onze kennis en vaardigheden op het gebied van roosters en traptreden komt u ten goede. Advies, ontwikkeling, calculatie en productie zijn belangrijke processsen, maar de grootste opgave van PcP. is dat u zich verzekerd voelt van de gewenste kwaliteit gedurende en na het proces.

Het productassortiment van PcP. varieert van maasroosters en veiligheidsrooster tot, bijvoorbeeld, traptreden, leuningen, steigerplanken, opritten, geperforeerde platen, gaas en strekmetaal. Daardoor worden onze producten gebruikt in veel verschillende industrieen en toepassingen.

Door Europese codes, standaards en normen zoals EN 14122, EN 1991 of voor de offshore industrie NORSOK, zijn deugdelijke eigenschappen vereist aan roosters en traptreden. Eigenschappen zoals de materiaalkeuze, draagvermogen en constructie. Voor PcP. is het vanzelfsprekend om aan deze geldende standaards en normen te voldoen.

PcP. levert producten voor bijv.:

Industrie – Machinewerkplaatsen, levensmiddelenindustrie, chemische industrie en waterzuiveringsinstallaties
Gebouwen – woonhuizen, kantoren, bouwplaatsen, zwembaden
Offshore – Olie- en gasplatforms, havengebieden
Energie – Energiecentrales, transformatorstations, windmolens
Transport – Treinstations, spoorwegovergangen, fiets- en looppaden, verkeersfaciliteiten

Stel een vraag


PcP. Nederland - Facebook   PcP. Nederland - Twitter   PcP. - LinkedIn          Bezoek onze online webshop  Ga Naar Webshop Bottom

PcP. Nederland B.V.    ·   Havendijk 21   ·   4731 TA Oudenbosch   ·   Tel: 0165 315300   ·   Fax: 0165 317980   ·   Email: info@pcpbv.nl   ·   

PF Logo White

 

 Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use