Producten

PcP. is een modern en bloeiend industrieel bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maasroosters en veiligheidsroosters, o.a. traptreden, geperforeerde platen and metalen planken in staal en aluminium. PcP. richt zich op de kwaliteit van de producten. Dit betekent dat de producten aan de voorwaarden moeten voldoen die gelden voor de omgeving waar ze gebruikt worden.

Het standaard assortiment is groot, maar met onze geautomatiseerde productie-apparatuur kunnen we speciale producten maken tegen concurrerende prijzen.

De totaaloplossingen van PcP. zijn gebaseerd op de filosofie van toegevoegde waarde. Iedere medewerker is gespecialiseerd op zijn gebied – onze kennis en vaardigheden komen ten goede van onze klanten. Advies, ontwikkeling, calculatie en productie zijn belangrijke processen, maar de grootste opgave van PcP. is dat men zich verzekerd voelt van de gewenste kwaliteit tijdens en na afloop van het proces. Wij bestaan omdat wij u onze antislip-oplossingen kunnen aanleveren.


PcP. Nederland - Facebook   PcP. Nederland - Twitter   PcP. - LinkedIn          Bezoek onze online webshop  Ga Naar Webshop Bottom

PcP. Nederland B.V.    ·   Havendijk 21   ·   4731 TA Oudenbosch   ·   Tel: 0165 315300   ·   Fax: 0165 317980   ·   Email: info@pcpbv.nl   ·   

PF Logo White

 

 Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use