Het bedrijf PcP.

PcP. – is een modern bedrijf die roosters produceert in fabrieken in Nederland, Duitsland en Engeland en verkooppunten heeft in Belgie, Zweden en Noorwegen.

PcP. staat bekend als een modern, ondernemend industrieel bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van maas- en veiligheidsroosters, traptreden voor verdiepingen, looppaden, trappen, balkons, platforms en nog veel meer. De productlijn omvat producten varierend van zeer gespecialiseerde hittebeschermende decks op olieplatforms, decoratie van gevels en entree gebieden t.b.v ventilatie in verbinding met in- en uitlaatinstallaties.

De roosters en traptreden van PcP. worden wijd verbreid toegepast in de privé- en openbare sector, constructie, offshore/onshore, chemie, constructie- en levensmiddelenindustrie en ook op vele andere gebieden.

In aanvulling op het uitgebreide standaard assortiment, worden roosters en traptreden geproduceerd naar wens van de klant onder het motto: geen opdracht is te klein of te groot.

Genereren van ideeën en productontwikkeling

Inventiviteit en productontwikkeling zijn de hoekstenen van de marktfilosofie van de groep. Identificatie met, en tevredenheid over de behoeften van de klanten zijn de belangrijkste factoren voor het succes van de groep. Betrokkenheid van de klant in de ontwikkelingsfase heeft geresulteerd in producten die precies passen bij de omstandigheden en voorwaarden van ieder project. Aan after sales wordt ook hoge prioriteit gegeven. Project- en kwaliteitscontrole dienen daartoe afgesproken aflevertijden en kwaliteitsstandaards te garanderen.

Met het oog op de toekomst

Wij verwachten een voortzetting van een groei van de PF-Group door aandachtig te blijven werken aan de kennis van elk bedrijf apart, en door te blijven investeren in de bedrijven, ieder met hun eigen specifieke kennisgebied.

Stel een vraag


PcP. Nederland - Facebook   PcP. Nederland - Twitter   PcP. - LinkedIn          Bezoek onze online webshop  Ga Naar Webshop Bottom

PcP. Nederland B.V.    ·   Havendijk 21   ·   4731 TA Oudenbosch   ·   Tel: 0165 315300   ·   Fax: 0165 317980   ·   Email: info@pcpbv.nl   ·   

PF Logo White

 

 Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use