Veiligheidsopritten voor voertuigen

Veiligheidsoprit type SPB voor voertuigen

Het in- en uitrijden van de rolstoel vraagt om een hellingbaan die berekend is op het gewicht van vaak zware rolstoelen. Ook moet de oprit gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn, zodat het busje ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Voor dergelijk gebruik heeft PcP. Nederland B.V. een opvouwbare aluminium hellingbaan ontworpen. Eén persoon kan deze in- en uitvouwen, en zo het hoogteverschil tussen de laadvloer van de bestelbus en de buitenruimte moeiteloos overbruggen.

Schuifvlinder

Dé ruimte- en krachtbesparende oplossing voor het verplaatsen van goederen. De schuifvlinder ligt ‘verborgen’ onder de laadvloer en met één simpele beweging is de lichtgewicht aluminium oprit uitgeschoven en klaar voor gebruik. Bovendien is deze oprit eenvoudig in te bouwen. Nadat u de oprit met behuizing op de laadvloer geplaatst heeft, bevestigt u een extra bodemplaat. De schuifvlinder is standaard leverbaar in een breedte van 80 cm en in de door u gewenste lengte.

 

Veiligheidsopritten Type SPBS Voor Voertuigen   Schuifvlinder
     
Eenvoudig Te Verwijderen   'Verborgen' In De Laadvloer
     
Eenvoudig In En Uitschuifbaar   Antislip In Alle Richtingen

 

Voordelen & technische gegevens

Veiligheidsoprit type SPB voor voertuigen

  • Antislip-oppervlak type O3
  • Onderhoudsvrij en duurzaam
  • Materiaal en uitvoering: aluminium lichtgrijs gecoat

Schuifvlinder

  • Antislip-oppervlak type O3
  • Onderhoudsvrij en duurzaam
  • Materiaal en uitvoering: aluminium onbehandeld

 

Download Brochure

Stel een vraag


PcP. Nederland - Facebook   PcP. Nederland - Twitter   PcP. - LinkedIn          Bezoek onze online webshop  Ga Naar Webshop Bottom

PcP. Nederland B.V.    ·   Havendijk 21   ·   4731 TA Oudenbosch   ·   Tel: 0165 315300   ·   Fax: 0165 317980   ·   Email: info@pcpbv.nl   ·   

PF Logo White

 

 Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use