Permanente veiligheidsopritten & hellingbanen

Indien het modulair systeem geen kant en klare oplossing biedt, is een op maat gemaakte toegankelijkheidsvoorziening de oplossing. De mogelijkheden variëren van een kleine aanloopstrook tot een complete hellingbaan met leuningen.

Drempelvervanger

Na verwijdering van de oorspronkelijke drempel bent u in staat de ontstane opening in de vloer moeiteloos te overbruggen.

Aanloopstrook en drempeloploop

Aanloopstrook En Drempeloploop

De aanloopstrook en drempeloploop zijn bedoeld voor het overbruggen van geringe hoogteverschillen. Deze zijn verkrijgbaar in de oprijlengten 17,5 cm, 22,5 cm, 32,5 cm en 33,5 cm. De breedte van de strook is bij voorkeur breder dan de dagmaat van het kozijn (om ernaast rijden te voorkomen).

Veiligheidsoprit

Veiligheidsoprit

Een veiligheidsoprit dient om grotere hoogteverschillen te overbruggen. In de oprijlengten van 50 cm tot 120 cm en in een breedte van 100 cm worden deze opritten uit voorraad geleverd. De veiligheidsoprit kan eventueel worden uitgevoerd met een diefstalbeveiliging en een afrijbeveiliging (een verhoogde zijkant). Standaard worden de opritten geleverd met bijpassende bevestigingsbeugels.

Toegankelijkheidsset

Toegankelijkheidsset

Zeer zelden komt het voor dat het modulair systeem geen oplossing kan bieden. In zo’n situatie wordt de toegankelijkheidsset op maat gemaakt.

Hellingbaan

Hellingbaan

Een hellingbaan is een goede oplossing voor het overbruggen van grote hoogteverschillen. Deze wordt voorzien van een leuning en is afgestemd op een specifieke situatie. De medewerkers van PcP Nederland B.V. meten de situatie in en zijn op de hoogte van de actuele inzichten en normen die op de situatie van toepassing zijn. De hellingbaan is voorzien van een gele aanloopstrook en verhoogde zijkanten. Zonodig is de hellingbaan voorzien van één of meer tussenbordessen. Leverbaar in elke lengte en breedte.

 

Gootrooster   Drempeloploop Met Scheluwvlak
     
Permanente Hellingbaan   Diefstalbeveiliging Dmv Speciale Bevestiging
     
Aluminium Demontabel Hellingbaan

 

Voordelen & technische gegevens

 • Een blijvend antislip-oppervlak type O2
 • Diverse lengte- en breedtematen op voorraad
 • Eenvoudig te monteren en demonteren
 • Veel goedkoper dan de meeste bouwkundige voorzieningen
 • Onbrandbaar
 • Goed water- en vuilafvoerend vermogen
 • De antislip-perforatie is niet groter dan 9 mm en voorkomt inklemmen van kruk, looprek, wandel- of blindenstok
 • Duurzaam en onderhoudsvrij
 • Geel gecoate aanloopstrook, voorzien van rubberen strip ter voorkoming van contactgeluid
 • Geen aangroei van algen
 • Materiaal en uitvoering: staal, thermisch verzinkt en aluminium
 • Kan voorzien worden van een diefstalbeveiliging

 

Download Brochure

Stel een vraag


PcP. Nederland - Facebook   PcP. Nederland - Twitter   PcP. - LinkedIn          Bezoek onze online webshop  Ga Naar Webshop Bottom

PcP. Nederland B.V.    ·   Havendijk 21   ·   4731 TA Oudenbosch   ·   Tel: 0165 315300   ·   Fax: 0165 317980   ·   Email: info@pcpbv.nl   ·   

PF Logo White

 

 Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use