Industrie

Lees meer

Gebouwen

Lees meer

Offshore

Lees meer

Energie

Lees meer

Transport

Lees meer

Branches en Toepassingen – Roosters en traptreden

Roosters en traptreden van PcP. worden gebruikt op looppaden, platforms en trappen. Onze roosters en traptreden worden vaak gebruikt in de industrie, gebouwen, offshore, en in de energie- en transportsector.

Speciale rooster- en traptreden oplossingen

Wij voeren allerlei opdrachten uit op het gebied van roosters en traptreden, zoals bijvoorbeeld: industriële antislip roosters die toegang geven naar vloeren bij machines of t.b.v. ventilatie en afscherming. Roosters bij ingangen van winkels en winkelcentra. Brandvertragende offshore roosters voor olie- en gasplatforms en industriële havenfaciliteiten. Roosters en traptreden die toegang bieden aan woon- en/of kantoorgebouwen. Lees meer in het menu aan de linkerkant.

Europese codes, standaards en normen

Door Europese codes, standaards en normen zoals EN 14122, EN 1991 of voor de offshore industrie NORSOK, zijn deugdelijke eigenschappen vereist aan roosters en traptreden. Eigenschappen zoals de materiaalkeuze,draagvermogen en constructie.

Standaard en speciale oplossingen

Ons standaard assortiment roosters  en traptreden is groot, maar met onze geautomatiseerde productie-apparatuur, kunnen we speciale producten maken zonder hogere kosten.

Kwaliteit en zekerheid

Iedere werknemer is gespecialiseerd op zijn vakgebied. Onze kennis en vaardigheden met betrekking tot roosters en traptreden komen ten gunste van u. Consultancy, ontwikkeling, calculatie en productie zijn allemaal belangrijke processen. PcP.'s grootste opgave is dat u zich verzekerd voelt van de gewenste kwaliteit tijdens en na afloop van het proces.

Stel een vraag


PcP. Nederland - Facebook   PcP. Nederland - Twitter   PcP. - LinkedIn          Bezoek onze online webshop  Ga Naar Webshop Bottom

PcP. Nederland B.V.    ·   Havendijk 21   ·   4731 TA Oudenbosch   ·   Tel: 0165 315300   ·   Fax: 0165 317980   ·   Email: info@pcpbv.nl   ·   

PF Logo White

 

 Cookie policy   ·   Privacy policy   ·   Terms of use